Elérhetőségek

Szaunaházak

Cím: 9700 Szombathely,
Belsikátor utca 3. 1.
Telefon: +36703263135
E-mail: egri.csab@gmail.com


Bemutatkozás


Üdvözlöm, Egri Csaba vagyok.

20 év szaunamesteri pályafutás után, számos világversenyen elért kiváló eredménnyel és rengeteg tapasztalattal a zsebemben alapítottam meg cégemet. Fő profilunk a külső és belső szaunák teljeskörű kivitelezése, nyaralók, házak teljeskörű építése, egyedi teraszburkolatok készítése Élete színpadához.

Számunkra az ügyfeleink kényelme az első, ezért közösen tervezzük meg álmai szaunáját a modern stílus jegyében. Bátran nézünk a kihívások elé, legyen szó egyedi méretről, formáról, stílusról, számunkra nincs lehetetlen. A folyamatos fejlődés cégünk számára elengedhetetlen, igyekszünk lépést tartani a legmodernebb technológiákkal, így ügyfeleink számára testreszabott megoldásokkal készülünk.

Egy szaunaház nemcsak a kertje ékszere lehet, de tökéletes kikapcsolódást nyújt az egész családnak egy fárasztó nap után. A kültéri szaunák kiváló lehetőséget biztosítanak arra az esetre, ha elszakadna a szürke hétköznapoktól, de ideje nem enged meg egy hosszabb utazást.

Tevékenységünkben a legnagyobb hangsúlyt az egyedi belsőépítészeti munkák kapják. Önnek csak annyi a dolga, hogy megálmodja, és mi rövid határidővel felépítjük egyedi tervezésű nyaralóját, hogy a lehető legrövidebb időn belül élvezni tudja az általa nyújtott tökéletes kikapcsolódást. Nyaralóinkban a legkorszerűbb berendezések is helyek kapnak, így luxus környezetben töltheti szabadságát.

Honlapunkon megtekintheti a már elkészült, illetve kivitelezés alatt álló munkáinkat, valamint személyre szabott ajánlatot is kérhet tőlünk. Reméljük, hogy minket választ és hamarosan elégedett ügyfeleink körében üdvözölhetjük!

 

 
Vissza az előző oldalra!
Szaunaházak - Magyar